dimarts, 23 d’octubre de 2012

Jornades de Treball del SCIC o com els directors passem un cap de setmana de feina però divertit

Mentre no tinguem totes les autoritzacions de drets d'imatge dels cantaires... seguim actualitzant amb fotos dels dires!

Aquest cap de setmana hem anat a les Jornades de Treball del SCIC que s'han fet a Vic, on l'equip tècnic ens presenta les activitats del curs i el repertori a treballar amb les corals.

Els petits faran una cantata molt bonica que es titula "L'hora perduda", amb música de Jordi Domènech (que va venir a presentar-la i ens va fer riure molt!), i poemes de la Joana Raspall (que el 2013 celebra el seu centenari en vida!!!) enfilats amb una història de la Clara Ripoll (que també va venir). El concert serà el 25 de maig a L'Auditori de Barcelona (i altres cors de més lluny el faran a Lleida, Vic i Tarragona).

Els mitjans i grans faran trobades en llocs emblemàtics del país i treballaran cançons tradicionals (que en aquest cas també són danses) harmonitzades per acordionistes i, com no podia ser d'una altra manera, amb acompanyament d'acordió diatònic, i poemes de poetes catalans musicats. Aquestes trobades es faran al llarg del cap de setmana 27 i 28 d'Abril a llocs emblemàtics de Catalunya. Encara no sabem on ho farem ni amb qui... tatxan-tatxaaaan...!Ah, i el dissabte a la nit, durant l'assamblea, van fer les votacions per aprovar el traspàs del càrrec de Cap Comarcal de l'Eix Llobregat, a la nostra fantàstica directora Marina Pelfort. Li dessitgem molta sort el el nou càrrec.

I bé, com que el tema era el de la dansa i l'acordió, diumenge vam tenir el luxe de comptar amb en Carles Belda, que ens va presentar la seva jota i ball de bastons (i per això també vam comptar amb el mestre bastoner de L'Arboç, Ramon Vallverdú), i en Marcel Casellas, que ens va presentar la seva jota i sardana curta.

En definitiva... que ens ho hem passat molt malament... com veureu a les fotos :-D
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada